Adatlap

Csatlakozás dátuma: 2021. jún. 24.

Névjegy

Sziasztok!


Bemutatkozásként magamról:


Kamasz korom óta tudom, hogy gay/sub/slave vagyok. Kerestem mindig a lehetőséget, hogy ezt átéljem, ez legyek - de nem váltam ezzé (külsőleg és életmódban sem eddig). Ezt a kluboldalt a NET-en találtam. Azért jelentkeztem ide, mert a BDSM környezet nagyon tetszik a fényképekről és velem mindent lehetne ezekkel a tárgyakkal csinálnia olyan DOM-nak (vagy akinek kedve van hozzá), amit csak lehet: Bondage, Chastity, CBT, Plug/Dildo, Humilitation, Nyakörvek, Láncok, Ketrec, Maszkok, Elektro, ...) Nem szexet akarok, csak BDSM-et. Beszélgetni sem akarok, csak azt hogy minél több mindent megcsináljon velem valaki (aki ezt tudja) itt. Nem baj ha néznek és maszk van rajtam, nem zavar.


Vágyálmaim (ezek nyilván azok is maradnak, csak úgy leírom, és nyilván nincsen köze ehhez a klubhoz sem):

Szeretném, ha átalakítanák a testemet egy teljesen szolga testre a Body Modification minden lehetséges és akár extrém módjával is akár.

- Olyan életmódban és környezetben való élés, ahol teljes egészében mazo/slave életmód van. A testen lévő lyukakon rögzítve tárgyakhoz, láncokon, ketrecben, nyakörvvel, kikötözve, kiláncolva meztelenül tartva és használva.

- S.T.B.

- BDSM használatra (abban mindenre) egyébként.🍌


Gondoltam inkább leírok mindent, hogy ne legyen kérdés.


M

metallover

További műveletek