Adatlap

Csatlakozás dátuma: 2019. okt. 16.

Névjegy

My Hungarian is not the best but ... I try

bevezetésem:

1 / Ki vagyok én: 67 éves korom vagyok. Vonzónak gondolom 1,78, 83 kg hosszúságot. meglehetősen karcsú testtartás. Tudományos alapon és nagyon széles társadalmi érdeklődés mellett. Van némi szabadidőm a héten és a hétvégén. Nős vagyok olyan partnerrel, akit nem érdekel a BDSM. Rendszeresen látogatom a találkozókat és a játékmeneteket Több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezem a BDSM különféle formáiban, mint szub-rabszolga, az elmúlt években szeretem a Role-Play-t és a CFNM-et

2 / Mit keresek: Kapcsolat egy domináns nővel és / vagy domináns férfival, akik jó rabszolgaként / tanítottak engem A kor és a tapasztalat nem igazán fontos számomra. A megjelenésnek némi szerepe van. Jól gondozott, azt hiszem, hogy fontos. Vékony, karcsú, tele, minden rendben.

3 / Mit nem találok:

Alapvetően nem szerelemre vagy szeretetre törekszem. Bármilyen barátság, ha van, inkább rabszolgaság. A rabszolgaság mint rabszolga, amelyben nagy távolság van a tulajdonos, a rabszolga és a rabszolga között, nem más, mint tárgy. Természetesen a rabszolga szexualitása is a "tulajdonjog" részét képezi, és a tulajdonos is használhatja, de eleinte nem ez a helyzet. Nem is keresek pénzügyi kompenzáción alapuló kapcsolatot.

Eo Eodan

További műveletek