dec. 31., Cs | Dungeon

BDSM Klub Szilveszter '20/'21

Éld meg a benned lévő vágyakat, hódolj fétiseidnek, játsz és élvezd a BDSM világát. Merj eljönni, merj élni! A rendezvényen kizárólag 18. életévét betöltött személy tartózkodhat. A rendezvény látogatása előzetes regisztrációhoz kötött.
A kialakult helyzetre való tekintettel, a 2020-ra meghirdetett nyilvános eseményeinket ELHALASZTJUK!
BDSM Klub Szilveszter '20/'21

Dátum & Helyszín

2020. dec. 31. 21:00 – 2021. jan. 01. 5:00
Dungeon, Budapest, Visegrádi u. 18, 1132 Hungary

Az eseményről

Szilveszter a Dungeonban! Két napos buli!!!

December 31-én szilveszteri buli a megszokott családias hangulatban, ahol mindent lehet, de semmi sem kötelező (kivéve a bulizást kulturált keretek között tartani :D )

Január 1-én after/ pótszilveszter/ morzsa party. Vagy csak nyugdíjas lazulás. Rajtatok áll, mi a helyet adjuk, és a klub party hangulatot.

FIGYELEM! FIGYELEM!

Aki lemarad, kimarad! Jegyek CSAK ELŐVÉTELBEN kaphatóak, REGISZTRÁCIÓ KIZÁRÓLAG A HONLAPUNKON LEHETSÉGES bdsmklubparty.com AZ ESEMÉNYNÉL TALÁLHATÓ “REGISZTRÁCIÓ” GOMB HASZNÁLATÁVAL! A sikeres feliratkozás esetén automatikus üzenetben megy az információ a jegyelővétel részleteiről.

Az árak:

6 000 HUF/ fő/ buli

10 000 HUF/ fő/ 2 buli

Létszám: max. 50 fő

A bulik az adott napon 21:00 órától másnap 05:00-ig tart.

Belépéskor welcome drink

Büfé/bár a helyszínen nincs, a buli batyus jellegű lesz, iszod amit hozol, és ha szeretnél, a közösbe is tehetsz. Jó látni, hogy bőkezűek vagytok a közösség érdekében, de a felajánlás fakultatív, nem kell túlgondolni :).

---

New Year's Eve in the Dungeon! Two-day party!!!

New Year's Eve party on the 31st of December in the usual family atmosphere, where everything is possible, but nothing is obligatory (except to keep the party in a cultured way :D)

1st of January afterparty / crumb party. Or just retired relaxation. It is up to you, we give you the place and the klub party atmosphere.

ATTENTION! ATTENTION!

Whoever lags behind, misses! Tickets are available ONLY IN ADVANCE, REGISTRATION IS ONLY POSSIBLE ON OUR WEBSITE bdsmklubparty.com USING THE “REGISTRATION” BUTTON AT THE EVENT! In case of a successful registration, information about the details of the ticket purchase will be sent in an automatic message.

Prices:

6 000 HUF / person / party

10 000 HUF / person / 2 parties

Number of guests: max. 50 people

The parties run from 21:00 on that day to 05:00 the next day.

Welcome drink.

There is no buffet / bar at the venue, you will drink and snack what you bring and you can offer something trifling to the others. It’s good to see that you’re generous for the sake of the community, but the offering is optional, no need to host everyone else :).

A kialakult helyzetre való tekintettel, a 2020-ra meghirdetett nyilvános eseményeinket ELHALASZTJUK!

Oszd meg az eseményt