febr. 06., Szo | Dungeon

BDSM klub party - 2021/I. LIMITED

Éld meg a benned lévő vágyakat, hódolj fétiseidnek, játsz és élvezd a BDSM világát. Merj eljönni, merj élni! A rendezvényen kizárólag 18. életévét betöltött személy tartózkodhat. A rendezvény látogatása előzetes regisztrációhoz kötött.
Sajnos lemaradtál :( A regisztráció lezárult.
BDSM klub party - 2021/I. LIMITED

Dátum & Helyszín

febr. 06. 14:00 – 19:00
Dungeon, Budapest, Visegrádi u. 18, 1132 Hungary

Az eseményről

Kedves Barátaink, Követőink!

Eddig bírtuk nélkületek!

MINDEN hatályos szabályt betartva, 9 szerencsés főnek lehetősége nyílik egy még mindig nem teljeskörű bulira, de egy szűk körű baráti összejevetelre. A regisztráció 2021.02.03. szerda 20 óráig lehetséges, majd online sorsolást tartunk a regisztráltak közül ugyanazon a napon 21 órakor (facebook csoport). A résztvevők névsorát a zárt facebook csoportban közzétesszük, és emailben értesítjük a kisorsoltakat. A kisorsoltak, a következő összejövetel sorsolásán nem vesznek részt!

A feltételek a korábbiakhoz képest nem változtak, a helyszín a Dungeonban a XIII. ker. Visegrádi utca 18. szám alatt lesz. A hely kimondottan bdsm tematikus hely. Szeretnénk kérni hogy a büfé kérdést (mivel nincs) oldjuk meg batyus módon: iszod amit hozol, és teszel a pultra amit akarsz. A buli az adott napon 14 órától 19 óráig tart. Az eseménynél találtok fényképeket is hogy tudjátok hova indultok. Zuhanyzási lehetőség és ismerős társaság.

Az ár: 3500 Ft / fő (ezúttal nincs páros belépő, a bérleti díj osztódik)

A jelentkezést tessék komolyan venni! Aki jelentkezik, majd nem jön el, a vendéglistán automatikus tiltást kap! A tiltás ideje fél évnél kezdődik! 

Friss infókért kövessetek!

Oszd meg az eseményt