okt. 03., Szo | Dungeon

BDSM klub party - 2020/IV.

Éld meg a benned lévő vágyakat, hódolj fétiseidnek, játsz és élvezd a BDSM világát. Merj eljönni, merj élni! A rendezvényen kizárólag 18. életévét betöltött személy tartózkodhat. A rendezvény látogatása előzetes regisztrációhoz kötött.
A kialakult helyzetre való tekintettel, a 2020-ra meghirdetett nyilvános eseményeinket ELHALASZTJUK!
BDSM klub party - 2020/IV.

Dátum & Helyszín

2020. okt. 03. 21:00 – 2020. okt. 04. 4:00
Dungeon, Budapest, Visegrádi u. 18, 1132 Hungary

Az eseményről

(Find english below)

Kedves Barátaink, Követőink!

A visszatérés utáni első buli sikerén bebuzdulva ( 35 résztvevő) jöhet a következő. A helyszínt már megismertétek, és mindenkinek tetszett a tematikus hely. A feltételek a korábbiakhoz képest nem változtak, a helyszín a Dungeonban a XIII. ker. Visegrádi utca 18. szám alatt lesz. A hely kimondottan bdsm tematikus hely. Szeretnénk kérni hogy a büfé kérdést (mivel nincs) oldjuk meg batyus módon: iszod amit hozol, és teszel a pultra amit akarsz. A buli az adott napon 21 órától másnap hajnali 4 óráig tart. Az eseménynél találtok fényképeket is hogy tudjátok hova indultok. Zuhanyzási lehetőség és ismerős társaság.

A party gazdasszonya 1 évvel idősebb lesz, Krisztusi korba lép.

Az árak: Szóló: 3500 Ft / fő Páros : 5500 Ft/ pár

A jelentkezést tessék komolyan venni! Aki jelentkezik és 1 héttel előtte nem mondja le, majd nem is jön el, a vendéglistán automatikus tiltást kap! A tiltás ideje fél évnél kezdődik! Szükséges meghozni ezt az intézkedést, mert sokba kerültek a hangemberek.

Friss infókért kövessetek!

___

Dear Friends and Followers,

Encouraged by the success of the first party after the return (35 participants) the next party can come! You already knew the venue and everyone liked the themed place. The conditions have not changed compared to the previous ones, the location: Dungeon (BDSM themed venue) Budapest, district 13. Visegrádi Street 18. We would like to ask that we solve the buffet issue (since there is no) in a bumpy way: you drink what you bring and put on the counter what you want. The party runs from 9pm that day to 4am the next morning. Shower facilities and familiar company.

The hostess of the party (Gigi) will be 1 year older entering the age of Christ.

Prices:

Solo: 3500 HUF / person

Pair: 5500 HUF / pair

Take your application seriously! Anyone who applies and does not cancel 1 week in advance and then does not come will receive an automatic ban on the guest list! The ban period starts at half a year!

Follow for fresh info!

A kialakult helyzetre való tekintettel, a 2020-ra meghirdetett nyilvános eseményeinket ELHALASZTJUK!

Oszd meg az eseményt